Köszöntő

Isten hozta honlapunkra Kedves Látogató!


Nagy öröm számomra, hogy honlapunkon üdvözölhetem Önt. Amennyiben további figyelmével is megtisztel minket, akkor néhány mondatban bemutatom Önnek községünket.
Nógrádsáp község a Cserhát és a Gödöllői dombság találkozásánál, Nógrád megye délnyugati szegletében fellelhető ezer lelket számláló település. Lakói vendégszerető, szorgalmas, dolgos emberek.
A turistaként érkezőknek a táj nyújtotta csodálatos panorámán kívül sok, szép látnivalót kínálunk, amelyek egyaránt gyönyörködtetik a szemet és a lelket. Erődtemplomunkról, a Kálvária domb keresztútjáról, a Mária barlangról és a többi szép látnivalóról honlapunkon barangolva talál majd képeket és tájékoztató leírást.
Az otthont keresőknek, a letelepedni vágyóknak jó szívvel ajánlom községünket. Falunkban teljes a közmű ellátottság, kiemelkedően jó színvonalú az egészségügyi ellátás, az oktatás és a kultúra területén igyekszünk mikrotérségünk szellemi centruma lenni. Az óvodai és általános iskolai nevelésen kívül szakmunkásképzéssel és zeneoktatással is foglalkozunk. A sportot kedvelők számára is gazdag kínálattal rendelkezünk a tenisztől a lovaglásig sokminden fellelhető nálunk. A szolgáltatások gazdag választékáról és jó színvonaláról a községünkben élő több mint 60 vállalkozó gondoskodik.
Őszintén remélem sikerült érdeklődését felkeltenem és hamarosan személyesen is üdvözölhetem Önt, családját, barátait falunkban. Látogasson el hozzánk! Mi mindig szeretettel fogadjuk.


A személyes találkozás reményében üdvözli Önt


Pintér Bertalan

polgármester

Nógrádsáp Község Önkormányzata - Magyar