Pályázatok / Megújult a közösségi művelődési intézményrendszer Nógrádsápon

Megújult a közösségi művelődési intézményrendszer Nógrádsápon

Megújult a közösségi művelődési intézményrendszer Nógrádsápon

Sajtóközlemény

Megújult a közösségi művelődési intézményrendszer Nógrádsápon

2018. december 31.

Sikeresen lezárult a Keszeg KözségiÖnkormányzatnak az Emberi ErőforrásFejlesztésiOperatív Program (EFOP) kereténbelül „A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulástsegítőinfrastrukturálisfejlesztései” (EFOP-4.1.7-16) címűpályázatifelhíváskeretében, 20 millió Ft unióstámogatássalmegvalósuló „Élethosszig tartó tanulást segítő infrastrukturális fejlesztés Nógrádsápon” című, EFOP-4.1.7-16-2017-00024azonosítószámúpályázata.

A fejlesztéskeretében olyan, tanulástéskreatívtevekénységek megvalósítását szolgáló terek kialakítására került sor, amely – a kulturálisintézményszolgáltatásainak javításán keresztül – hozzájárulNógrádsáptelepüléskulturális közszolgáltatásának bővítéséhez és a szakmai feladatok eredményesebb, magasabb színvonalú ellátásához.

A belső felújítás során a művelődési házban található termek esztétikailag megújultak. A terem ajtaja akadálymentesre lett cserélve. Az elektromos rendszer a szükségescsatlakozási pontokig cserélve lett, kapcsolókkal, aljzatokkal együtt. A nagyteremben padlóburkolat ésszínpad felújítás történt. A termekben és a folyosókon sor került az elektromos rendszer korszerűsítésére és vakolatjavítás, glettelés után a helyiségekkifestésére. A világítás is korszerűsödött, energiatakarékos LED paneleket szereltek fel a szakemberek. A felújítás során sor került a mosdók felújítására is.

A belső felújítás mellett előadásokhoz, képzésekhez, tanfolyamokhoz szükséges prezentációs és szemléltető eszközök (notebookok, televízió, keverőpult, hangfalak, média lejátszó, stb.), valamint foglalkozáshoz szükséges bútorzat került beszerzésre.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A pályázat azonosító́ száma: EFOP-4.1.7-16-2017-00024 A szerződött támogatás összege: 20.000.000 Ft
A támogatás mértéke: 100 %
A projekt fizikai befejezése: 2018. december 31.

Kedvezményezett: Nógrádsáp Község Önkormányzata
« Vissza az előző oldalra!

Nógrádsáp Község Önkormányzata - Magyar